Visual Productions forum

Author Topic: v1.4.28  (Read 512 times)

August 18, 2017, 12:10:49 PM
Read 512 times

Maarten Engels

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2380
    • www.visualproductions.nl
dear All,

We have released CueluxPro v1.4.28. Please see the release notes below.

Please note our Ubuntu release is now made for Ubuntu 16.04 LTS amd64. We have stopped making the 32bit release.

Code: [Select]
- Fix for selecting IoCore as identifier for a Serial actionlist andSerial task.
- Fix for receiving MIDI via CueCore1.
- Fix for GPO in IoCore.
- Fix for Palette-task; it was not possible to select palette >32.
- When opening the MIDI options, the lists now automatically scroll to the selected device and map.
- Fix for Text matrix-patterns.
- Linux release is now made for Ubuntu 16.04 LTS
- From this point onwards our Linux releases will be only made for amd64

We are looking forward to your feedback!
Maarten Engels
Visual Productions BV

August 28, 2017, 04:36:03 PM
Reply #1

sla-je-slag

  • Member
  • *
  • Posts: 21
Hi Maarten,

Have seen the update today and downloaded and installed it.
At opening the first time it says "controlling software". After that it shuts down and says the program has been damaged and want to turn it to the trashfolder.
I can remember i've had the same with one of the previous releases. At that time the solution was to delete the old program and the old "visualproductions" folder. Unfortunately, now it is not the solution...


Please help what to do.... Many thanks,


Michiel

August 28, 2017, 08:42:32 PM
Reply #2

AxelF

  • Member
  • *
  • Posts: 134
Hi Maarten,

the 1.4.28 seems to be unstabile. It crashes once a days. The sdl2.dll seems to be the problem.

Regards
Axel

August 30, 2017, 08:58:22 PM
Reply #3

AxelF

  • Member
  • *
  • Posts: 134
Hi,

is anybody interested to find a solution ?

- or -

shall I go back to 1.4.21 ?

Regards
Axel

PS: The crash happens, if I switch off the monitor and then switch it on again.

August 31, 2017, 08:29:56 AM
Reply #4

Michael Chiou

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 209
Hello @AxelF,

The version 1.4.28 is a beta, so its to have bugs. Thank you for your feedback its has been noted and we are going to look into it.

I would recommend that you go back to the previous version.

Greetings,

Michael.
Michael Chiou
Visual Productions BV

August 31, 2017, 02:32:44 PM
Reply #5

Maarten Engels

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 2380
    • www.visualproductions.nl
Thanks Axel,

I am gonna do some more testing, hopefully I can find it.
Maarten Engels
Visual Productions BV

September 02, 2017, 05:19:30 PM
Reply #6

VT-Voigt

  • Member
  • *
  • Posts: 3
Hello,
synonymous with the Midicon the switching of the individual pages no longer.
Where was the one, which is a "beta" version?


September 04, 2017, 08:43:51 AM
Reply #7

Michael Chiou

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 209
Hello @VT-Voigt,

Is the midicon not able to switch individual pages on this version?

Greetings,

Michael.
Michael Chiou
Visual Productions BV

September 05, 2017, 08:17:08 AM
Reply #8

VT-Voigt

  • Member
  • *
  • Posts: 3
Hi Michael,

Yes, in version 1.4.21 beta it is ok.
Only the Tempo Tab ist not ok in old versions.

Greetings

VT-Voigt

September 05, 2017, 08:43:07 AM
Reply #9

Michael Chiou

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 209
Hello @VT-Voigt,

Thank you for your feedback we are going to look into it. If you need to use the new version but you want to fix the midimap, you can always copy the midimap from the old version. to the midimap folder.

Greetings,

Michael
Michael Chiou
Visual Productions BV

September 06, 2017, 06:45:24 PM
Reply #10

MylesAway

  • Member
  • *
  • Posts: 59
This is the message I get when trying to open Cuelux Pro 1.4.28

September 07, 2017, 08:47:56 AM
Reply #11

Michael Chiou

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 209
Hello @MylesAway,

We are working on addressing this issue as well. If you "Right Click or CMD and open" the application it should open fine.

Greetings,

Michael.
Michael Chiou
Visual Productions BV

September 11, 2017, 10:44:20 AM
Reply #12

BasCelebrationevents

  • Member
  • *
  • Posts: 5
Would it be possible to add the function of having a cuelist assigned to multiple bundles?

In this way you can make a cuelist wich releases multiple bundles in one go, wich I think would be really usefull!
« Last Edit: September 11, 2017, 10:53:05 AM by BasCelebrationevents »

October 06, 2017, 02:28:38 PM
Reply #13

Michael Chiou

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 209
Hello @BasCelebrationevents,

Thank you for your feedback, we are going to add your request to the wish list!

Greetings,

Michael
Michael Chiou
Visual Productions BV